Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggersrotterdam.nl


  Waarzeggers te Rotterdam kijken in de glazen bol
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze waarzeggers uit Rotterdam
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggersrotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Chantal
  Ervaring met waarzegger Chantal
  Lieve chantal,
Wat heb jij een hele aangename stem om naar te luisteren, en zo vlotjes was je alles aan het vertellen in die 10 minuten dat ik je aan de lijn had.Ik was echt verrast over wat je zei. Zal zeker iets laten weten.A.




Ervaring van A met waarzegger Chantal   Ervaring van A met waarzegger Chantal   Ervaring van A geplaatst op 31 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Kiki
  Ervaring met waarzegger Kiki
  Beste Kiki,

Zo medelevend.
Mooi.
Dankbaar.
Fijn dat je op deze manier mensen kan steunen.

Fijne avond.




Ervaring van Marijke met waarzegger Kiki   Ervaring van Marijke met waarzegger Kiki   Ervaring van Marijke geplaatst op 31 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Al meer dan 1jr mijn steun en toeverlaat. Je voelt dingen heel sterk aan en vaak komen ze ook uit.
Er is maar 1 ding dat maar niet wil uitkomen en ik ben erg benieuwd of je ook daarin gelijk gaat krijgen.




Ervaring van Chantal met waarzegger Gunter   Ervaring van Chantal met waarzegger Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 31 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sonja
  Ervaring met waarzegger Sonja
  Sonja jij zag een hond naast mij ik kon dit niet plaatsen. Nog geen week later kwam mijn zus langs met een geadopteerde hond. En jaa wij gaan daar dagelijks quasi mee wandelen sterk.




Ervaring van Anouck met waarzegger Sonja   Ervaring van Anouck met waarzegger Sonja   Ervaring van Anouck geplaatst op 31 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tineke
  Ervaring met waarzegger Tineke
  Dank u wel voor uw 2 mooie korte gesprekjes van daarnet mw Tineke. Ik ga uw advies ook opvolgen over die warme cola en es kijken hoe gauw het werkt. Heb helaas geen houten lepel in huis dus dan maar die cola een half uurtje laten staan. Jammer dat ik niet eens de kans kreeg om u bij geen van beide gesprekjes te bedanken. Dus bij deze hartelijk bedankt voor onze korte maar fijne gesprekjes. En wanneer het zover is laat ik u weten als het zilver of goud is (maar mijn gevoel zegt nu al goud en een bracelet en/of oorbellen). Ik bel u zeker weer.

Judy.




Ervaring van Judy met waarzegger Tineke   Ervaring van Judy met waarzegger Tineke   Ervaring van Judy geplaatst op 31 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Rin
  Ervaring met waarzegger Rin
  Beste Rin, bedankt voor je emailconsult en je eerlijkheid. Dat wordt erg gewaardeerd. Ik ga het even laten bezinken en loslaten voor nu. Op het moment dat er weer contact komt, zie ik wel hoe ik het verder aan ga pakken. Maar ik neem jouw waarnemingen en advies hier zeker in mee. Nogmaals dank.




Ervaring van anoniem met waarzegger Rin   Ervaring van anoniem met waarzegger Rin   Ervaring van anoniem geplaatst op 30 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Kiki
  Ervaring met waarzegger Kiki
  Alleen maar liefde voor Kiki

Such a beautifull Angel

Knuffels van mij
.




Ervaring van Your biggest fan met waarzegger Kiki   Ervaring van Your biggest fan met waarzegger Kiki   Ervaring van Your biggest fan geplaatst op 30 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Erika
  Ervaring met waarzegger Erika
  Enorm bedankt voor je inzichten. Hoe jij alles aanvoelt, voorspelling is uitgekomen. Bedankt ook voor je steun. Je bent echt heel goed en ook altijd eerlijk en heel vriendelijk.




Ervaring van Knuffel met waarzegger Erika   Ervaring van Knuffel met waarzegger Erika   Ervaring van Knuffel geplaatst op 30 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Angele
  Ervaring met waarzegger Angele
  Super goed medium petje af.




Ervaring van S. met waarzegger Angele   Ervaring van S. met waarzegger Angele   Ervaring van S. geplaatst op 30 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger May Kensley
  Ervaring met waarzegger May Kensley
  Beste May Kensley, alles wat u zei klopt tot in de detail. Bepaalde dingen kon ik niet plaatsen, omdat ik daar niet op de hoogte van ben. Aanrader.




Ervaring van S met waarzegger May Kensley   Ervaring van S met waarzegger May Kensley   Ervaring van S geplaatst op 30 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Wauw voor mij ben je nummer 1, zoveel warmte liefde en inzichten, als ik je spreek voel ik me gezegend. Zo,n mooi mens, alle sterren waard xxx.




Ervaring van Jamila met waarzegger Sanne   Ervaring van Jamila met waarzegger Sanne   Ervaring van Jamila geplaatst op 30 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tabitha
  Ervaring met waarzegger Tabitha
  Lieve Tabitha, dankjewel voor het consult van vanavond. Ik waardeer je directe antwoorden en ben benieuwd of alles gaat uitkomen omtrent de man waarvoor ik belde. Ik laat je je weten als het contact voor aanstaande dinsdag terug is. I hope so, maar ik vertrouw op je waarnemingen. Groetjes, S.




Ervaring van S. met waarzegger Tabitha   Ervaring van S. met waarzegger Tabitha   Ervaring van S. geplaatst op 29 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Bedankt Sanne je hebt gelijk gekregen het contract is getekend. Hopelijk nu een positieve afhandeling.




Ervaring van vrouwtje met waarzegger Sanne   Ervaring van vrouwtje met waarzegger Sanne   Ervaring van vrouwtje geplaatst op 29 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sharida
  Ervaring met waarzegger Sharida
  Sharida je bent een fantastische begrijpende vrouw je hebt me altijd de moed gegeven om verder te gaan, je consults zijn duidelijk en eerlijk, aan de telefoon een fijne stem rustgevend, je zegt zoals het is je bent een topper doe zo verder. Ben blij dat ik jou hier gevonden heb.




Ervaring van claes marleen met waarzegger Sharida   Ervaring van claes marleen met waarzegger Sharida   Ervaring van claes marleen geplaatst op 29 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Asteria
  Ervaring met waarzegger Asteria
  je hebt gelijk gekregen in verband met een familiale kwestie, ik had er mijn twijfels over bedankt.




Ervaring van anoniem met waarzegger Asteria   Ervaring van anoniem met waarzegger Asteria   Ervaring van anoniem geplaatst op 29 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tabitha
  Ervaring met waarzegger Tabitha
  Ik bel je al een tijdje en kan goed met je kletsen omdat we straatmeiden zijn en jij me begrijpt. De dingen die jij zag i.v.m een bepaald drama en en werk dat ik stress van een vrouw zou hebben en daarna iets anders zou gaan doen is allemaal uitgekomen.
Samen met Odette ben jij de beste voor mij maar je bent steeds lastiger bereikbaar.
Als ik zeg die ene van dat drama op straat met jou aan de lijn dan weet je wel wie ik ben.

Dank je voor onze gesprekken
Liefs
S.




Ervaring van S met waarzegger Tabitha   Ervaring van S met waarzegger Tabitha   Ervaring van S geplaatst op 29 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  M'n gevoel gevolgd, jou uitgepikt en m'n gevoel zat juist.
Zeer blij jou gesproken te hebben.
Jou omschrijven in een paar woorden
Sereen - oprecht - eerlijk
Dank voor het gesprek van deze voormiddag.




Ervaring van ah met waarzegger Vitta   Ervaring van ah met waarzegger Vitta   Ervaring van ah geplaatst op 29 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Zoe
  Ervaring met waarzegger Zoe
  Zoe ik had veel twijfels in verband met jou voorspelling en vooral de tijd, maar je hebt gelijk gekregen. In mei gaat er iets ondertekend worden, de rest zal afwachten zijn, maar we zijn hoopvol.




Ervaring van anoniem met waarzegger Zoe   Ervaring van anoniem met waarzegger Zoe   Ervaring van anoniem geplaatst op 29 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  Lieve Sabine, jou gister even op de valreep nog gesproken. Je hebt mooie voorspellingen gedaan en aangegeven dat het contact weer terugkomt en dat de relatie weer hersteld wordt. Ik hoop dat alles zo mag gaan lopen. Je bent een ontzettend fijne vrouw om mee te praten. Raad iedereen aan om is een keer te bellen. Groetjes, S.




Ervaring van S. met waarzegger Sabine   Ervaring van S. met waarzegger Sabine   Ervaring van S. geplaatst op 29 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  Wat een mooi gesprek wat het gisterenavond. Ik stond versteld, wat je allemaal kon voelen met alleen een naam door te geven. Hoe gedetailleerd je ze kon beschrijven wow wow wat ben je daar goed in zeg. Het is afwachten ik zal je zeker bellen als het uitkomt wat je allemaal zei ik laat het op me afkomen. Heb er volle vertrouwen in.




Ervaring van B. met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van B. met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van B. geplaatst op 29 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Han
  Ervaring met waarzegger Han
  Medium Han wat ben jij goed zeg. Ik heb jou zoveel keren gesproken en alles klopt als een bus. Mijn zegen aan jou. Je bent geweldig. Alles wat jij zegt en voelt klopt helemaal. Ik heb er geen woorden voor. Nogmaals bedankt en tot de volgende keer.

Gr. O
.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Han   Ervaring van Anoniem met waarzegger Han   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  Hallo John. Bedankt voor je voorspellingen je bent een superman. Alles wat je zei is uitgekomen. Ik verbaasd mij hoe goed je kan invoelen. Ben heel erg blij wat je had voorspeld. Mijn wensen zijn uitgekomen. Nogmaals bedankt en tot de volgende keer.

Gr.




Ervaring van A met waarzegger John   Ervaring van A met waarzegger John   Ervaring van A geplaatst op 28 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Romyna
  Ervaring met waarzegger Romyna
  Voor mij ben en blijf je geweldig, je weet echt alles, ook nog van vroeger, geweldig
Krijg altijd rust van jou. Vertrouw je compleet

Fijn weekend

Your fan.




Ervaring van Your biggest fan met waarzegger Romyna   Ervaring van Your biggest fan met waarzegger Romyna   Ervaring van Your biggest fan geplaatst op 28 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Angele
  Ervaring met waarzegger Angele
  Kort maar krachtig, ben benieuwd of je voorspelling van het contact met een bepaald persoon uitkomt. Als het zo is, laat ik het je zeker weten. Dankje.




Ervaring van anoniem met waarzegger Angele   Ervaring van anoniem met waarzegger Angele   Ervaring van anoniem geplaatst op 28 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sharida
  Ervaring met waarzegger Sharida
  Hoi sharida
Was weer en leuk gesprek vermoedelijk zal het ene wel vlug gebeuren eerste contact.
De vorige keer heeft juist op de kop 1 uur geduurd voor het uitkwam straffe dame ben je en je ziet het zeer scherp
Bel je nog zeker terug
Energieke dame uit het buitenland.




Ervaring van Energieke dame uit buitenland met waarzegger Sharida   Ervaring van Energieke dame uit buitenland met waarzegger Sharida   Ervaring van Energieke dame uit buitenland geplaatst op 28 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ysis
  Ervaring met waarzegger Ysis
  Je bent een hele lieve vrouw bedankt voor de steun die je me geeft liefs Monique .




Ervaring van Monique met waarzegger Ysis   Ervaring van Monique met waarzegger Ysis   Ervaring van Monique geplaatst op 28 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger An
  Ervaring met waarzegger An
  lieve Ann, wat een fijn gesprek , wat een lieve dame, wat een topper, zeker 10 sterren waard, ik kan ze zeer zeker aanbevelen, een echte waarde hier op de lijn, liefs Carine.




Ervaring van carine met waarzegger An   Ervaring van carine met waarzegger An   Ervaring van carine geplaatst op 28 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met An  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lucky
  Ervaring met waarzegger Lucky
  Lieve, lieve Lucky, ik heb je daarnet aan de lijn gehad. Een woord heb ik voor jou wauw'. Jij bent zo correct, lief en hoopgevend . ONGELOFELIJK.
Ik ga je heel zeker nog contacteren, want dit was voor mij een TOP consult. Duizend maal dank. x x x.




Ervaring van anoniem met waarzegger Lucky   Ervaring van anoniem met waarzegger Lucky   Ervaring van anoniem geplaatst op 28 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  Bedankt Vitta voor je positieve energie tijdens ons gesprek. Je hebt me wijze woorden aangereikt om aan mezelf te gaan werken, zodat ik meer in mijn eigen kracht ga staan. Dit had ik blijkbaar nodig. Thanks .




Ervaring van Dankbaar met waarzegger Vitta   Ervaring van Dankbaar met waarzegger Vitta   Ervaring van Dankbaar geplaatst op 28 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Soraya
  Ervaring met waarzegger Soraya
  Ik heb een geweldig gesprek met u gehad. Alles klopte wat u zei over hem en over mij. Voor het eerst heeft iemand mij verteld wat er bij mij speelt. En voor het eerst dat ik zijn karma ben. Helaas werd de verbinding verbroken. Bel u zeker weer terug. Goede raad gehad. U krijgt een dikke tien.




Ervaring van Jen met waarzegger Soraya   Ervaring van Jen met waarzegger Soraya   Ervaring van Jen geplaatst op 28 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mierke
  Ervaring met waarzegger Mierke
  Zeer fijn, accuraat. Dankjewel.




Ervaring van Kindercoach in spé met waarzegger Mierke   Ervaring van Kindercoach in spé met waarzegger Mierke   Ervaring van Kindercoach in spé geplaatst op 27 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MathildaNili
  Ervaring met waarzegger MathildaNili
  Mathilde geeft echt aan wat ze doorkrijgt, ze is heel integer en too the point.




Ervaring van Hilde met waarzegger MathildaNili   Ervaring van Hilde met waarzegger MathildaNili   Ervaring van Hilde geplaatst op 27 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Heel erg bedankt voor de goeie telefoon gesprek de verbinding werd verbroken en zal wachten wanneer het uit gaat komen je bent een super lieve vrouw heel erg bedankt waar iedereen haar aan bedankt .




Ervaring van Patricia met waarzegger Monique   Ervaring van Patricia met waarzegger Monique   Ervaring van Patricia geplaatst op 27 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  Hoi,
Ik stond versteld van wat je me allemaal kon vertellen. Je zat er bonk op zonder dat ik je ook maar iets van info had gegeven. Ik hoop dat de toekomstvoorspelling ook mag uitkomen. Ik bel je zeker nog terug. Echte aanrader.




Ervaring van Fanny met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van Fanny met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van Fanny geplaatst op 27 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger May Kensley
  Ervaring met waarzegger May Kensley
  Dank je wel May Kensley, dit is leuk om iemand te bellen die goed kan invoelen, de beschrijving van de personen klopte volledig je raad ga ik zeker opvolgen, ik wens je heel veel succes toe warme knuffel .




Ervaring van Ch <3 met waarzegger May Kensley   Ervaring van Ch <3 met waarzegger May Kensley   Ervaring van Ch <3 geplaatst op 27 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggersrotterdam.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggersrotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggersrotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggersrotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden